Майстер-клас для психологів області

2020-05-21

/Files/images/tijden_psiholog/мк.jpg

21 травня 2020 року завершив роботу обласний майстер-клас для психологів області з теми: «Інноваційні технології підвищення стресостійкості учнів після психотравмуючих подій», керівник майстер-класу- Ярова Олена Миколаївна, практичний психолог Бориспільського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів- загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» імені Костянтина Могилка.

Заняття проходили у формі тренінгу офлайн на базі навчального закладу та практикуму онлайн на платформі Zoom. : учасники майстер-класу розглянули теоретичні питання “ Напрямки роботи психолога з дітьми, що пережили травмівні події . Проблема стресостійкості особистості та подолання стресу», ознайомилися з діагностичними матеріалами, на практиці випробували методичні розробки керівника майстер-класу, обмінялися досвідом роботи за темою.

Багдасарова Людмила Віталіївна, координатор майстер-класу, методист відділу практичної психології і соціальної роботи КНЗ КОР «КОІПОПК» наголосила, що результат співпраці всіх учасників майстер-класу буде систематизовано в посібнику з теми профоб’єднання.

/Files/images/tijden_psiholog/МК2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi